Hvorfor

modern living room

Mere end bare flotte møbler

Pilly er et online marked, der står for fantastisk design, enestående kundeservice og en bæredygtig verden. Vi mener, at køb af vellavede, brugte møbler er et bedre valg end at købe nyt, fordi godt design er bæredygtigt design – hvilket betyder, at det er tidløst, tilgængeligt og bygget til at holde hele livet.

Hvorfor?

1 Spare tid.

Vi gør processen med at købe og sælge møbler nemmere end nogensinde. Fra afhentning til opbevaring, eftersyn, rengøring og levering. Vi klarer alt det tunge løft for dig, så gode møbler ikke går til spilde.

2 Handler du hos os? Spare penge.

Flytter du til en nyt bolig eller nyindretning? Forlæng levetiden af godt design ved at købe brugt og spare op til 90% på de bedste mærker.

3 Sælger du? Bliv betalt.

Læn dig tilbage og slap af. Vi gør alt det nødvendige arbejde for at få mest muligt ud af dine møbler. Når din vare bliver solgt, bliver du betalt. Vi håndtere alt fra afhentning, opbevaring til levering lige til stuen.

4 Være bæredygtig.

Pilly forbinder kærligheden til godt design med en større kærlighed til vores miljø ved at holde møblerne ude af lossepladserne og i vores hjem, så længe som muligt.

a person standing in the middle of the forest

Plant et træ for hver ordre

Pilly støtter Klimatræ. Vi planter et træ for hver ordre vi modtager hos Pilly