Opkøb af brugte møbler

Det er blevet meget nemt at komme af med sine møbler, og du får kontant udbetaling ved afhentning, vores lager er i Fjelsted på Fyn. Det tager kun 5 minutter og kan gøres online. Pilly tager sig af afhentningen af dine møbler og udbetaler MobilePay.

Det har aldrig været nemmere! Se nærmere på Pillys vurderingsproces, købsproces og hvor nemt det er at bruge servicen.

Vurdering af varen

Pilly laver gratis og uforpligtigende vurdering af møbler. Dette kan gøres online på “Sælge” siden, eller ved at sende billeder af møblerne direkte til live chat. Eksperterne hos Pilly vurderer møblernes tilstand og give et bud på, hvor meget de er villige til at betale for dem.

Opkøb af varen

Hvis sælgeren er enig i prisen, arrangeres der tidspunkt for afhentning. Dette gøres ved samarbejde med sælgeren, og Pillys ledige tider. Sælgeren bliver betalt på afhentningstidspunktet. Pilly sørger for transport og afhentning af møblerne, så det er så en stressfri proces som muligt.

Nemt at bruge

Pillys service er en nem måde at slippe af med uønskede møbler. Kunden behøver ikke at bekymre sig om at finde en køber, arranger møder, forhandle eller transportere møblerne. Pilly tager sig af alt det hårde arbejde, og kunden får en rimelig pris for deres møbler. Hvis kunden ikke enige i prisen, så kan de vælge at sælge varen direkte på hjemmesiden og modtage kommission for varen.

Bæredygtig løsning

Pilly opkøber brugte møbler, så de kan genanvendes eller genbruges. Møblerne bliver rengjort og evt. repareret. Dette er en bæredygtig måde at håndtere møbler på, som ellers ville ende på en losseplads. Pilly hjælper med at reducere affaldsmængden og mindske belastningen på miljøet. Udover det så planter Pilly 1 træ for hver ordre modtaget, via Klimatræ.

Sådan gøre man

Alt, hvad du skal gøre, er at gå ind på sælger siden og indsende lidt information om dine møbler (det tager 5 minutter). En medarbejder vil gennemgå varen, vurdere den og arrangere et tidspunkt for afhentning.