Gør klar til forår 2021 med disse 4 tips til styling af stue med Pyntepuder

Pyntepuder er perfekte til at tilføje personlighed og mønster, og det er en hurtig og nem måde at fremhæve din stue på. Uanset om du skifter til ny sæsonen, eller om du er træt af udseende af din stue, er Pilloves skræddersyet puder er kur mod ethvert sofa dilemma. 

En nem måde at opdatere stuen på med det samme, er at bytte ud eller tilføje til dine eksisterende pyntepuder. Vi elsker at bruge forskellige størrelser og mønstre for at tilføje det visuelle, og vores nye større pyntepuder er perfekte til at ryste tingene op! Når vi begynder at style en sofa eller seng, har vi et par kombinationer, som vi starter med og finjusterer derfra. Klar til at komme i gang?

Sådan styles Pyntepuder på en sofa

Klassisk og symmetrisk 

Brug disse fem puder til at give din sofa en klassisk look, der stadig føles afbalanceret. Start med en stor 60x60 cm. firkantet pyntepude til hver side af din sofa. Læg derefter en lidt mindre 45x45 cm. firkantet pude ovenpå. Til sidste en 40x60 cm. Aflang pude placeret lige i midten. 

 

 

Pyntepude 60x60 cm.

 

60x60 cm. Bomuld Pyntepude Kvadrat

_______

velour pyntepude 45x45

45x45 cm. Velour Pyntepude Kvadrat

______

40x70 cm. Bomuld Pyntepude Aflanga

 

Lagdelte

Hvis du vil tilføje en smule mere dimension til din sofa, samtidig med du hæver den hyggelige faktor, kan du prøve denne kombination med 6 puder. Start igen med de to store 60x60 cm. firkantede puder på hver side efterfulgt af en mindre 45x45 cm. firkantet pude. Tilføj derefter yderligere to aflange puder, men denne gang skal hver enkelt være lagt oven på dine andre to centrerede puder, så du har to sæt med tre puder på hver side af din sofa.

 

 

60x60 cm. Rosa Organic Velour Pyntepude

_______

45x45 cm. Farverige Garnfarvet Seersucker Pyntepude

______

40x70 cm. Lysebla Ternet Garnfarvet Seersucker Pyntepude

 

Stilren og minimalistisk

En tredje mulighed er at skabe et parret, stilren look. Dette er en god mulighed, hvis du har en lille stue eller ønsker at gå efter en mere minimalistisk stil.

 

60x60 cm. Lys Blå Denim Pyntepude

_______

45x45 cm. Sand Denim Pyntepude

 

Sådan styles Pyntepuder på en seng

Hyggelig look

Når vi vælger denne kombination, opretter vi en lille klynge med tre pyntepuder stablet centreret foran. Vi starter med den største, 60x60 cm. firkantede pude efterfulgt af 45x45 cm. firkantede pude og afslutter den med en 40x60 cm. aflange pude.

 

 

60x60 cm. Antik Blå Organic Velour Pyntepude 

_______

45x45 cm. Orange Organic Velour Pyntepude

______

40x70 cm. Let med store Blomster Bomuld Satin Pyntepude

 

Der har du det, fire kombinationer af pyntepuder der nemt forvandler din stue eller soveværelse! Vi elsker at bytte tingene ud kvartalsvis for at indlede en ny sæson med et nyt look. Vi er nysgerrig efter at høre, hvordan du foretrækker at style dine puder. Fortæl os det ved at tagge dine pudelayouter med #pilloves på sociale medier!